Храните, които борят стреса. Доста често, се борим с депресията

...
 
Храните, които борят стреса. Доста често, се борим с депресията
Коментари Харесай

Храните, които борят стреса

 

Храните, които борят напрежението. Доста постоянно, се борим с депресията и напрежението с приема на нездравословна храна, вследствие на което положението на тялото се утежнява. Въпреки това, някои артикули, заради специфичния си химичен състав, въздействат на нашето въодушевление и положение в най-голяма степен.

Редовната консумация на домати е ключът към живот без стрес и меланхолия. Факт е, че този зарзават способства за производството на серотонин и разрешава на ендорфините да не се разпадат за по-дълъг интервал от време.

Храните, които борят напрежението 12.06.24 00:30 Игри, които ще ви оказват помощ да се отпуснете и да забравите за напрежението 12.06.24 00:01 Ричард Ран: Има ли излаз от международната дългова рецесия? 11.06.24 23:30 Ускоряване на метаболизма без диета 11.06.24 23:00 Валерия Велева: Системните партии би трябвало да осъзнаят заплахата пред страната 11.06.24 22:29
фотография: Х

Доматите са една от най-хубавите храни за нервната система.

За да преборите напрежението яжте мрачен шоколад. Изберете подобен с най-висока централизация на какао, защото този десерт прави същински чудеса с тялото.

фотография: Х

Черният шоколад потиска интензивността на кортизола, само че предизвиква образуването на ендорфини. Но за ден не би трябвало да консумирате повече от 20 грама от този потребен артикул.

Благодарение на богатия състав на авокадото, то се оправя с депресивното разстройство.

фотография: Х

Хапването на авокадо защищава нервната система от прочувствено претоварване.

Всички цитрусови продове оказват позитивен резултат върху действието на нервната система. Ако консумирате рационално количество цитрусови плодове всеки ден, можете да се предпазите от стрес и меланхолия.

фотография: Х

Благоприятният им резултат се дължи на дейни етерични масла, антиоксиданти и витамини в техния състав.

Източник: actualno

Още вести четете в: Здраве За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР